خدمات چاپ

چاپ    کارت ویزیت تراکت کاتالوگ بروشور لیبل ساک خرید پاکت سربرگ ست اداری کارتن و بسته بندی

مشاهده نمونه کار ها

مقدمه



چاپ، همراه با طرح و رنگ، سه گانه مقدس گرافیک را تشکیل می‌ دهند و از همین رو چاپ، رسانه تبلیغاتی و بازاریابی همیشگی برندهاست. به‌خصوص که امروزه فناوری‌های دیجیتال تحولی بزرگ در صنعت چاپ ایجاد کرده و توان تازه‌ای به آن بخشیده‌اند.
نقش و تأثیر چاپ در فرایندهای تبلیغاتی را می‌‌توان آشکارا در شکل یافتن هویت بصری برند، تولید و ارائه اطلاعات آگاهی‌بخش در باره برند (در قالب کتاب، نشریه، کاتالوگ، بروشور، اعلان و اعلامیه، کارت‌ها و کیت‌ها و …) تبلیغات محیطی، حتی در ابعاد بسیار بزرگ، و محیطی داخلی، سازه‌های نمایشگاهی، از هر نوع و در هر سطح، بسته بندی‌های گوناگون، طراحی و ارائه هدیه‌های متنوع تبلیغاتی و … مشاهده کرد.

... در یک کلام بخش بسیار بزرگی از راهبردهای تبلیغاتی یک برند و ایده‌های خلاقانه و هنرمندانه برگرفته از آن، از طریق چاپ تجسم و تحقق می‌ یابند.
ما با تکیه بر نیروی انسانی با تجربه و متخصص و نیز دستگاه ها و تجهیزات به روز، می توانیم با اطمینان کامل کیفیت محصولات خود را تضمین کنیم. لازم به ذکر است علاوه بر تجربه، تخصص و تجهیزات، روند کنترل کیفیت مداوم در حین انجام پروژه ها این اطمینان را چندین برابر می نماید.

تحویل سریع به تمام نقاط ایران و داشتن ارتباط مستمر کاری با باربری ها و شرکت پست، قادر به تحویل محصولات خود به کلیه نقاط ایران عزیز در کمترین زمان ممکن است. تجربه کار اشخاص حقیقی و حقوقی با مجموعه ایران کهن و نیز مشتریانی که بصورت مداوم با ما در ارتباط هستند، گواه رضایت آنها از عملکرد این مجموعه است.

ما در تلاشیم تا بتوانیم از هر نظر مشتریان و مخاطبانمان را راضی نگاه داشته و همیشه میان دیگر همکاران برای مشتریان جایگاه ویژه ای داشته باشیم . معتقدیم موجودیت ما در گرو رضایت مشتریان است. همانگونه که شکل گیری و توسعه ما بر این اصل استوار بوده.

چاپ دیجیتال چیست؟

به فرآیند تبدیل تصاویر دیجیتال به سطوح چاپی، چاپ دیجیتال می‌گویند .
به زبان ساده، چاپ دیجیتال اصطلاحی است که دقیقاً نحوه چاپ مستقیم جوهر بر روی یک بستر را مشخص می‌کند. این روش، به طور خلاصه، بسیار شبیه به نحوه کار چاپگر رنگی خانگی شما است، اما با فرمت بسیار بزرگ‌تر!...

... این روش امکان چاپ سریع در تیراژ کم را فراهم کرده و امکان تغییر طرح و محتویات آن در هر برگ چاپی را در اختیار شما می‌گذارد.
همچنین چاپ دیجیتال دارای هزینه کمتری برای چاپ هر صفحه در مقایسه با روش‌های سنتی مثل افست است؛ زیرا برای چاپ افست از ابزار هزینه‌بر «زینک» استفاده می‌کنند.
چاپ دیجیتال جایگزینی مطمئن برای روش‌های سنتی دیگری مانند لیتوگرافی، فلکسوگرافی، گراور، چاپ حروف و… نیز محسوب می‌شود. در این شیوه جدید بسیاری از مراحل مکانیکی مورد نیاز برای چاپ معمولی مانند ساختن فیلم‌ها و رنگ‌ها، جدا کردن دستی قطعات و… حذف شده است.
چاپ دیجیتال، فرآیند چاپ تصاویر مبتنی بر دیجیتال بر روی انواع بسترهای رسانه‌ای به طور مستقیم است و بر خلاف چاپ افست، نیازی به پلاک چاپی ندارد. فایل‌های دیجیتالی مانند پی‌دی‌اف یا فایل‌های نشر رومیزی را می‌توان مستقیماً به دستگاه چاپ دیجیتال ارسال کرد تا روی کاغذ، کاغذ عکس، بوم، پارچه، مواد مصنوعی، مقوا و بسترهای دیگر چاپ شود.

فرآیند چاپ دیجیتال به چه صورت انجام می‌شود؟

در فرآیند چاپ دیجیتال برخلافسایر روش‌ها از صفحات چاپی استفاده نمی شود؛ به همین دلیل هزینه راه اندازی آن بسیار پایین است. در فرآیند چاپ دیجیتال می‌توان برای انواع کالاها مانند کاغذ، فوم، پلاستیک و… استفاده کرد .

مراحل چاپ دیجیتال به شرح زیر است:
1. برای چاپ دیجیتال، از یک عکس یا طرح دیجیتال استفاده می‌کنند. طرح‌های دیجیتال با استفاده از نرم‌افزار‌هایی مانند فتوشاپ، ایلیستریتور، اتوکد، کورل و… طراحی شده و به صورت وکتور و یا فرمت‌های دیگر ذخیره می‌شوند.

2. پس از طراحی، با توجه به نیاز کارفرما نوع کاغذ تهیه می‌شود. تعیین گرماژ کاغذ، مهم‌ترین مسئله این بخش است.

3. در پایان طرح به صورت یک رو یا دورو چاپ می‌شود. اکنون که همه چیز مهیاست باید کامپیوتر را با استفاده از پورت‌هایی به چاپگر متصل کرد. بدون واسطه، طرح به چاپگر‌های دیجیتال متصل شده و فرآیند چاپ به طور کاملاً اتوماتیک و بدون دخالت نیروی انسانی با کمترین خطای ممکن انجام می‌شود.

چاپ دیجیتال برای مواردی که نیاز به جزئیات زیاد و سفارش‌هایی که تعداد کمتری دارند، بهترین روش است. بر خلاف چاپ معمولی، هیچ مرحله‌ای پیش از چاپ بین فایل‌های سند دیجیتال و محصول نهایی وجود ندارد. همچنین نیازی به تجهیزات قالب‌بندی نامرتب مانند صفحات فیلم یا مواد شیمیایی عکس نیست.

مزیت های چاپ دیجیتال

1. سرعت بالا
با توجه به این واقعیت که چاپ دیجیتال نیازی به مراحل یا صفحات قبل از چاپ ندارد، زمان تنظیم اولیه آن بسیار کاهش یافته است. این بدان معنی است که فرآیند چاپ می‌تواند با سرعت بالا انجام شود. به عبارتی مراحل کمتری در فرآیند چاپ وجود دارد و در نتیجه محصول نهایی سریع‌تر تحویل داده می‌شود.

2. مقرون‌به‌صرفه
چاپ دیجیتال به هیچ یک از هزینه‌های اضافی مورد نیاز برای ایجاد صفحات چاپی خاص نیاز ندارد. به همین دلیل این روش – به خصوص برای تیتراژ پایین – بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

3. قابلیت تنظیم انعطاف‌پذیر
به لطف پرینت داده‌های متغیر (VDP)، می‌توان تصاویر و متن‌های جداگانه را بر اساس نیاز مشتری تهیه کرد. این روش به ویژه برای صاحبان مشاغلی که ممکن است بخواهند کمپین‌های پستی مستقیم خود را براساس مخاطبان هدف خود تنظیم و شخصی‌سازی کنند، کاربرد زیادی دارد.

4. کیفیت بالا
قابلیت فرآیند الکترونیک مایع (LEP) – که توسط پرس‌های دیجیتال نیلی HP تامین شده – منجر به کالایی با کیفیت بالا می‌شود که از روش‌های چاپ سنتی بسیار پیشرفته‌تر است. همچنین، چاپ دیجیتال نمونه برداری آسان از دقت رنگ و موارد مشابه را امکان‌پذیر می‌کند که می‌توان آن را با سهولت بسیار بیشتری نسبت به چاپ افست سنتی تغییر داد.

چاپ افست چیست؟

چاپ افست که از آن بعنوان لیتوگرافی نیز یاد میشود، روشی برای چاپ انبوه است که در آن تصاویر و رنگ ها، از طریق غلتک های مشخص شده، روی صفحات فلزی حرکت کرده و سبب چاپی با کیفیت میشود. از این روش بعنوان به صرفه ترین روش چاپی برای چاپ مقادیر انبوهی از صفحات یاد میشود. این مقاله بصورت جامع به چاپ افست، مزایا و معایب آن میپردازیم.
...

تاریخچه چاپ افست

چاپ افست در ابتدا برای ایجاد روشی مقرون به صرفه برای بازسازی آثار هنری ابداع شد. بنابر اطلاعات ویکی پدیای انگلیسی، اولین دستگاه چاپ آفست توسط رابرت بارکلی و در سال 1875 ساخته شد. پس از گذشت زمان و با پیشرفت تکنولوژی، شرکت مطبوعاتی پیتر پرس برای اولین بار در سال 1903 برای چاپ روزنامه های خود از چاپ افست استفاده کرد.
مراحل مربوط به چاپ (مراحل چاپ)

لیتوگرافی:

در این مرحله از چاپ فایل‌های آماده چاپ که از مرکز طراحی دریافت شده است را برای خروجی (2) و پرینت به مرکز لیتوگرافی ارائه می‌کنید. لیتوگرافی را می‌توان حلقه اتصال محصول طراحی (فایل) و چاپ فیزیکی (بر روی کاغذ) به شمار آورد. بدین شکل که در لیتوگرافی فایل‌های آماده چاپ را به صورت رنگ به رنگ بر روی صفحات فلزی مخصوصی با نام زینک (پلیت)، پرینت می‌کنند. بدین ترتیب چاپخانه برای انجام پروسه چاپ از این صفحات برای چاپ هر رنگ استفاده می‌کنند. همچنین چاپ دیجیتال دارای هزینه کمتری برای چاپ هر صفحه در مقایسه با روش‌های سنتی مثل افست است؛ زیرا برای چاپ افست از ابزار هزینه‌بر «زینک» استفاده می‌کنند.

مطمئنا می‌دانید که به طور عمده امور چاپ با چهار رنگ اصلی آبی فیروزه‌ای، قرمز ارغوانی، زرد و مشکی انجام می‌شود و با ترکیب این رنگ‌ها اکثر رنگ‌هایی که در پروژه‌های چاپی می‌بینید به دست می‌آید. سایر رنگ‌های خاص یا به طور مجزا وجود دارند (مثل طلایی) یا به صورت ترکیب شده خریداری می‌شوند. به هر کدام از این رنگ‌ها که اشاره شد یک «کانال» گفته می‌شود.

به تعداد کانال‌های رنگی مورد استفاده در هر پروژه، لیتوگرافی موظف است صفحات زینک را آماده و به چاپخانه ارسال کند. این صفحات به وسیله فایلی که در بخش اول از واحد طراحی دریافت کرده اید به دست می‌آید. به همین دلیل بسیار اهمیت دارد که این فایل‌ها درست و با رعایت استانداردهای لازم ذخیره و ارسال شده باشند.

چاپخانه:

به بخشی رسیدیم که عنوان همین مقاله (مراحل چاپ) و تقریبا تمام پروژه‌های مربوطه را یدک می‌کشد. چاپخانه را قطعا می‌شناسید. جایی است که مجموعه امور انجام شده پیش از این جمع بندی و اجرا می‌شود. در انتخاب چاپخانه ای که قرار است ایده‌ها و زحمات شما را بر روی کاغذ منتقل کند دقت کنید. خوشنامی، تخصص، تکنولوژی، کیفیت و بسیاری مولفه‌های دیگر سبب تعیین یک چاپخانه برای انجام سفارش می‌شود.

فعل چاپ را با دستگاه‌ها و روش‌های زیادی می‌شود انجام داد. اما زمانی که بخواهیم کاری با کیفیت و استاندارد و البته زیبا داشته باشیم که از دیدن آن در اولین مرحله خودمان ابراز رضایت کنیم لازم است که برای این بخش نیز دقت و بررسی بیشتری انجام دهیم.

فعالیت‌های پس از چاپ

روکش (یووی و سلفون) :

پس از فرایند چاپ بسته به نوع سفارش و مراحلی که پس از چاپ برای آماده سازی یک سفارش باید انجام گیرد به واحدهای مختلفی مراجعه می‌شود. یکی از آنها واحد اجرای یووی یا سلفون کشی است. معمولا این دو دارای مراکز جدا از هم هستند. یعنی کارگاه یووی و سلفون کشی جدای از هم هستند. بسته به نوع سفارش تعیین می‌شود که پروژه شما به کدامیک نیاز دارد

انواع مختلف روکش نیز از مواردیست که توسط کارفرما تعیین می‌شود. البته کیفیت مواد اولیه توسط واحد تعیین می‌شود. اما اینکه واحدی را انتخاب کنید که از مواد اولیه مناسب استفاده کنید حائز اهمیت است. چرا که موردی مثل مرکب یووی که از یک شرکت بینام که معمولا محصولات وارداتی چین هستند ممکن است چند ساعت بعد از چاپ یووی و پس از خشک شدند از روی کاغذ کنده شود که خوب مطمئنا نیازی نیز اتفاقات بعدی آن را گوشزد کنم.

تا و ترتیب:

واحدیست که کارهای مختلف رو با توجه به درخواست کارفرما تا زده و در صورتی که محصول چیزی مثل یک مجله یا کتاب باشد، فرم‌های مختلف آن را پس از تا کردن، ترتیب می‌کنند و آماده صحافی می‌شود. تکنولوژی ماشین‌های تازن و ترتیب در این بخش اهمیت بسیاری دارند. چرا که هر چقدر این کار دقیق تر و بدون فاصله و ضخامت تای اضافی انجام شود در کیفیت کار نهایی تاثیر بسیار چشمگیری می‌گذارد.

صحافی:

پس از سلفون کشی (معمولا جلد)، تاکنی و ترتیب کنی نوبت واحد صحافی است که جلد و صفحات را به هم بچسباند یا منگنه کند و تقریبا کار نهایی را آماده می‌کند. در این قسمت نیز جنس منگنه یا کیفیت چسب مورد استفاده اهمیت ویژه ای دارد. چرا که در صورت ضعف در اینها نیز کارنهایی جدای از شکل بد به احتمال زیاد به زودی برگ برگ شده و تار و پودش از هم می‌پاشد.

لترپرس و نیم تیغ:

لترپرس دستگاهی است که برش‌های غیرصاف و خاص را بر روی کاغذ به وسیله قالب مخصوص انجام می‌دهد. قالب مخصوص هر کاری (مثل جعبه دارو) توسط طراح در مرحله اول طراحی و اجرا می‌شود. هر گونه ایراد بر روی قالب در این مرحله باعث می‌شود که جعبه یا محصول شما شکل و شمایل درستی نداشته و به احتمال زیاد به خوبی قابل ساخت نباشد. مثل در صورتیکه در قالب اولیه بخشی از کار که چسب می‌خورد کوتاه باشد در نهایت باعث می‌شود که جعبه‌ها پس از ساخته شدن استحکام لازم را نداشته باشند و به زودی از هم باز شود.

لب چسبانی (جعبه سازی) :

نظارت بر واحد لب چسبانی که وظیفه ساخت جعبه‌های قالب خورده را به عهده دارد را می‌توان به نوعی پاشنه آشیل فرایند چاپ در نظر گرفت. فکرش را بکنید که تمام مراحل را با ترس و لرز به آخر رسانده‌اید و در نهایت کاری مثل یک جعبه چاپ شده و سلفون خورده و قالب خورده را برای نهایی سازی به لب چسبانی فرستاده‌اید. در آنجا متاسفانه واحد مربوطه از چسب نامناسبی استفاده کرده است ضمن اینکه اپراتور یا کارگر مجموعه کناره‌ها را با بی دقتی چسبانده است. خوب، کار تمام است. به فکر شروعی دوباره باشید.

بسته بندی و حمل و نقل:

این بخش را در کنار سایر بخش‌های نیاورده ام. چرا که تمام مراحلی که برای چاپ در نظر می‌گیرید یک بسته بندی و حمل و نقل مختص به خود را دارد. یعنی برای تمام مراحل یکبار این بخش را در نظر بگیرید. بسته بندی و حمل و نقل علاوه بر هزینه نسبتا زیاد، نگرانی‌های بیشتری را در مورد سلامت محصول طی آن بر می‌انگیزد. مگر اینکه کل مراحل چاپ را به صورت پیمانکاری به یک مرکز چاپ سفارش دهید و این کار بسیار پیشنهاد می‌شود. چرا که خیلی دیده ام کارهایی که در همین مراحلی که به چشم نمی آید دچار آسیب‌هایی جبران ناپذیر شده اند و تنها به خاطر کمی هزینه پایین تر ضرر هنگفتی را متوجه صاحبان پروژه کرده است.

چگونه می‌توان بین چاپ افست و دیجیتال، روش مناسب را انتخاب کرد؟

چاپ دیجیتال و چاپ افست را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار دادیم؛ با این وجود ممکن است همچنان این سوال برایتان مطرح باشد که مناست‌ترین روش برای کار چاپی شما کدام است؟ به همین دلیل در ادامه‌ی این مقاله به بیان نکات و سوالات خاصی که می‌تواند به شما در این انتخاب کمک کند می‌پردازیم.
...

1. حجم:


حجم پروژه شما به چه میزان است؟ اگر پروژه شما بزرگ بوده و تیراژ بالایی دارد، چاپ افست مناسب است و به شما محصول چاپی با کیفیت و با هزینه‌ی کمتری را ارائه می‌دهد.

2. زمان:

آیا عجله دارید؟ اگر قصد چاپ در لحظه‌ی آخر را دارید از چاپ دیجیتال استفاده کنید، در چاپ افست به دلیل تهیه‌ی زینک و پلیت زمان بیشتری مورد نیاز است.

3. متریال سطح چاپ شونده:

قصد چاپ بر روی چه متریالی را دارید؟ آیا قصد دارید کارت تجاری با متریال خاصی چاپ کنید؟ یا قصد دارید کار چاپی در اندازه و برش خاصی داشته باشید؟ چاپ دیجیتال نسبت به قبل منعطف‌تر شده است اما هنوز هم به پای چاپ افست نمی‌رسد. چاپ افست توان چاپ بر روی متریال‌های مختلف در سایز و برش‌های گوناگون را دارد.

4. رنگ:

آیا رنگ خاصی مد نظر شما است؟ اگر رنگ خاصی برای پروژه شما لازم است و نیاز دارید که از سیستم تطابق پنتون استفاده کنید چاپ افست را انتخاب کنید زیرا چاپ دیجیتال تنها بهترین رنگ مشابه را به شما ارائه می‌دهد.

5. نمونه اولیه:

آیا باید نمونه‌های اولیه‌ی خود را مشاهده کنید؟ اگر قصد دارید که پیش از ادامه‌ی چاپ پروژه‌ی خود در ابتدا نمونه‌ی چاپی اولیه را ببینید تا از کیفیت و استانداردهای مورد نظر اطمینان حاصل نمایید، چاپ دیجیتال برتری دارد. زیرا در چاپ افست، به دلیل تهیه‌ی صفحه و ترکیب رنگی، ارائه‌ی نمونه‌ی رنگی برای شما خیلی هزینه‌بر خواهد بود.

کاتالوگ چیست؟

کاتالوگ لیستی از خدمات یا محصولات یک شرکت است که به طور سیستماتیک و با شرح جزئیاتی توصیفی، مرتب شده‌اند. این چینش، به مخاطبان کمک می‌کند تا اقلام را به راحتی پیدا کنند. این ابزارهای تبلیغاتی، اغلب در مغازه‌ها، نمایشگاه‌ها، کتابخانه‌ها، مؤسسات آموزشی و مواردی از این قبیل ارائه شده و اطلاعات ساده و ضروری یک محصول را به طور مختصر و واضح شرح می‌دهد. برخی از کاتالوگ‌ها نیز تصاویری از محصول را در بر دارند.
...

بروشور چیست؟

بروشورها حاوی مطالب توصیفی یا تبلیغاتی هستند که عمدتاً برای معرفی یک شرکت، محصولات و خدمات آن مورد استفاده قرار می‌گیرند. بروشورها همچنین مخاطبان را از مزایای محصولات ارائه‌شده نیز مطلع می‌کنند و نسبت به کاتالوگ‌ها، اندازه‌ای کوچک‌تر دارند. به طور معمول، بروشورها کتابچه‌هایی هستند که روی کاغذ باکیفیت چاپ شده و از تصاویر بیشتری برخوردارند. بروشورها به صورت تک‌لتی، 2لتی، 3‌لتی یا 4لتی تولیده شده و تا می‌خورند؛ به صورتی که هر صفحه، اطلاعات و مطالب جدیدی را به مخاطب ارائه می‌کند.


دستگاه های چاپ:

دستگاه ماشین چاپ 4/5 ورقی 4 رنگ هایدلبرگ

دستگاه ماشین چاپ 4/5 ورقی 5 رنگ هایدلبرگ

ماشین چاپ دو ورقی 4 رنگ با لاک هایدلبرگ

دستگاه ماشین چاپ 2 ورقی 5 رنگ هایدلبرگ

...

دستگاه ماشین چاپ جنیوس 52 یووی (Genius 52 UV) چاپ افست خشک

دستگاه 2 ورقی تک رنگ هایدلبرگ

دستگاه سلفون کشی تمام اتوماتیک حرارتی

دستگاه سلفون کشی تمام اتوماتیک دو کاره (سرد و گرم)

دستگاه لمینیتور تمام اتوماتیک اتو باند

دستگاه یووی تمام اتوماتیک ساکورائی

دستگاه یووی سیلندری دو ورقی

دستگاه سیلک یووی نیمه اتوماتیک

دستگاه طلاکوب تمام اتوماتیک هایدلبرگ

دستگاه لتر پرس 2 ورقی هایدلبرگ

دستگاه دایکات 60 * 90

دستگاه دایکات 4/5 ورقی تمام اتوماتیک بوبست

دستگاه دایکات دو ورقی تمام اتوماتیک بوبست

دستگاه پوشال گیر تمام اتوماتیک

دستگاه پاکت سازی تمام توماتیک

دستگاه برش پلار دهنه 115 دیجیتال 115 ED

دستگاه برش پلار دهنه 92 دیجیتال 92 ED

دستگاه پانچ تمام اتوماتیک دورگرد PVC و کارت های اعتباری

دستگاه پانچ دورگرد کارت ویزیت

خدمات
بکشید مشاهده بستن پخش